Hurks-Slokker krijgt opdracht voor bouw onderbouw Leidsche Rijn Centrum

Datum: 04.06.2014 

Bouwcombinatie Hurks-Slokker CPL vof heeft van LRC BV (een samenwerking van a.s.r. vastgoed ontwikkeling en Vesteda) opdracht gekregen voor de bouw van de expeditiestraat en de bewonersparkeergarage in Leidsche Rijn Centrum in Utrecht. Vandaag tekenden de partijen op de Provada de aannemingsovereenkomst.

Op 20 juni a.s. wordt op de locatie het officiële startsein gegeven voor de bouw van Leidsche Rijn Centrum. Hiervoor bezegelden ontwikkelaars a.s.r. vastgoed ontwikkeling, Vesteda en Bouwcombinatie Hurks-Slokker CPL vof vandaag op de Provada de samenwerking door het tekenen van de aannemingsovereenkomst. Dit gebeurde door Dick Gort (CEO, a.s.r. vastgoed ontwikkeling), Jeroen Messemaeckers van de Graaff (Directeur Ontwikkeling, a.s.r. vastgoed ontwikkeling), Nico Mol (Directeur, Vesteda Project Development), Eric Slokker (Algemeen Directeur, Slokker Bouwgroep) en Geert Hurks (voorzitter Raad van Bestuur Hurks groep).

Leidsche Rijn Centrum

In Leidsche Rijn Centrum ontwikkelt LRC BV een volwaardig stedelijk centrum voor de ruim 70.000 bewoners, met uiteindelijk een primair verzorgingsgebied van 160.000 mensen. Binnen het totale plan is LRC BV verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het kerngebied met ca. 130 winkelunits, horeca, commerciële dienstverlening, 11.000 m² kantoren en 734 appartementen (waarvan 482 koop appartementen en 252 huurappartementen voor Vesteda). Corio is de afnemer van het grootste deel van het winkelprogramma. Naast de woningen en voorzieningen die LRC BV realiseert, ontwikkelt de gemeente Utrecht ook tal van andere functies, zoals een bioscoop, een schouwburg, een bibliotheek en een bus- en treinstation, in Leidsche Rijn Centrum. Het centrum is een gezamenlijk ontwerp van AWG Architecten, Prof. Hans Kollhoff Architekten, Geurst en Schulze, DOK Architecten en Cruz y Ortiz Arquitectos Sevilla. De oplevering van het multifunctionele centrum staat eind 2017 gepland.

Meer informatie via leidscherijncentrum en facebook.nl/leidscherijncentrum.
Of volg het laatste nieuws via @LR_Centrum op Twitter. 

Deel deze pagina: