Hurks lanceert innovatie zomer 2013

Datum: 25.06.2013

Hurks brengt deze zomer een innovatie op de markt die haar jarenlange ervaring in het ontwikkelen en bouwen van woningen bundelt. Maatwerkwoningen die gebouwd zijn volgens een vernieuwend proces dat zich richt op een zeer hoge mate van efficiency in bouwen en organiseren. Daardoor garandeert Hurks een hoge gebruikskwaliteit tegen de laagste prijs.

Uniek met voorgeprogrammeerde keuzes

Wij stellen gemakkelijk en snel uw project of woonwijk online samen aan de hand van een configurator waarin keuzes zijn (voor)geprogrammeerd. Zo is de woning gemakkelijk te verbreden of versmallen, dieper of ondieper te maken en te combineren met verschillende hoogtes. Ook de binnenindeling en uitstraling van de gevels zijn per woning aan te passen. Zo is ieder project uniek en passend binnen de bepalende beeldkwaliteitseisen. De configurator laat direct de samengestelde woonwijk zien qua afwerking, kosten en niveau van duurzaamheid. 

BIM

Alle woningonderdelen van komen uit onze kennisbibliotheek waarin Hurks haar proceskennis, standaarddetaillering en productkeuzes heeft (voor)geprogrammeerd. De samengestelde woning resulteert in BIM (Bouw Informatie Model) waaruit alle bouw- en onderhoudsinformatie kan worden gehaald waarmee vaste ketenpartners zelfstandig en vanuit gezamenlijke verantwoordelijkheid aan de slag gaan. Vanuit deze betrokkenheid maakt Hurks deze woningen en blijft zij dit proces verder optimaliseren.

Hurks lanceert deze innovatie zomer 2013 op de markt. Dan vindt u hier meer informatie.

Deel deze pagina: