Hurks feliciteert Oranje-Zwart met derde kampioenstitel op een rij

Datum: 09.05.2016

Een dubbel kampioensfeest vandaag in Eindhoven en tweemaal plezier bij Hurks. Niet alleen werd PSV gisteren na een bloedstollend duel kampioen: ook het hockeyteam van Oranje-Zwart kon weer een landskampioenstitel bijschrijven: voor de derde keer op rij! Als actieve sponsor is Hurks daar natuurlijk enorm verguld mee. We feliciteren de ploeg van coach Michel van den Heuvel hartelijk met dit fantastische resultaat.

In een allesbeslissend duel in Amsterdam pakten de Eindhovenaren zondag de titel weg voor de neus van AH&BC Amsterdam: 2-3. Als sponsor alle reden het team vandaag te trakteren op een glas bubbels tijdens een feestelijke lunch. Als lid van de Club van 15 van Oranje-Zwart is Hurks een actieve sponsor van deze succesvolle Eindhovense Hockeyvereniging.

Verbintenis

Zoals gezegd gaat het om de derde titel op rij en het vierde landskampioenschap in de clubhistorie. Het zal ook de laatste titel zijn onder deze naam. Komend seizoen neemt Oranje Zwart als Oranje-Rood deel aan de hoofdklasse. Die naamswijziging is een gevolg van de fusie in Eindhoven tussen Oranje Zwart en EMHC. De verbintenis tussen Hurks en Oranje-Zwart is zichtbaar op de mouwen van de herenshirts. Bovendien prijkt onze naam op een bord langs de wedstrijdvelden. 

Paralellen

Net als Hurks kent Oranje-Zwart een lange geschiedenis. Het gaat hier om een oude en gerenommeerde club uit 1933 die zijn wortels in het Eindhovense heeft. Maar er zijn meer paralellen. Iets wat nog eens werd onderstreept toen aanvoerder Robert van der Horst van het hockeyteam heren 1 van Oranje-Zwart aanschoof tijdens onze eerste gezamenlijke nieuwjaarsbijeenkomst op 5 januari jl. Bij die gelegenheid maakte de aanvoerder de vergelijking tussen samenwerking in het bedrijfsleven en de teamsport. 

Hurks en Oranje-Zwart delen een lange geschiedenis in het Eindhovense

Deel deze pagina: