Hurks en Ro groep Zuid ontwikkelen en realiseren project Lindenkruis in Maastricht

Datum: 04.10.2013

Hurks vastgoedontwikkeling en Ro groep Zuid hebben op 1 oktober jl. hun samenwerking bekrachtigd voor de gezamenlijke ontwikkeling van het project Lindenkruis, gelegen in het Statenkwartier midden in de binnenstad van Maastricht. Het project Lindenkruis is een uniek en duurzaam woningbouwplan dat in totaal bestaat uit 177 woningen (stadswoningen, herenhuizen en appartementen) én een ondergrondse parkeergarage die ruimte biedt aan 146 parkeerplaatsen. Alle woningen zijn gelegen aan intieme hoven en fraaie pleintjes. Met vijf minuten zijn Vrijthof en Markt bereikbaar.

Realisatie door Hurks bouw

Hurks bouw is verantwoordelijk voor de realisatie van het project. Op dit ogenblik zijn de saneringswerkzaamheden op de vroegere locatie van de Maastrichtse Nutsbedrijven en een voormalige busremise in volle gang. Als de grond volledig bouwrijp is gemaakt, start rond de jaarwisseling de bouw van 70 woningen voor de particuliere markt en de parkeergarage.

Eerder al -in oktober/november dit jaar- wordt een begin gemaakt met de bouw van de eerste 37 huurappartementen voor woningstichting Maasvallei.

Deel deze pagina: