Hurks bouw & vastgoedontwikkeling opent nieuwe vestiging in Utrecht

Datum: 27.10.2017

EINDHOVEN - Onlangs opende Hurks bouw & vastgoedontwikkeling de deuren van een nieuwe vestiging in Utrecht. Het gaat om een centraal gelegen locatie dicht bij onze opdrachtgevers in het primaire werkgebied van Hurks. Het hoofdkantoor blijft als vanouds in Eindhoven gevestigd.

De Utrechtse vestiging is gesitueerd in het kantoorgebouw Courtyard Building op het centraal gelegen kantorenpark Papendorp. Dit gebouw aan de Orteliuslaan 1000 te Utrecht ligt nabij de snelweg A2 en is goed bereikbaar. De opening van het nieuwe Utrechtse kantoor stelt ons in staat dicht op de markt te opereren. Hurks bouw & vastgoedontwikkeling is in de regio actief met toonaangevend projecten als Leidsche Rijn Centrum, Zijdebalen, Kanaleneiland en het St. Antonius Ziekenhuis. Daarnaast heeft Hurks bouw & vastgoedontwikkeling diverse werken onder handen in Amsterdam.

Werkgebied

Het hoofdkantoor van Hurks blijft als voorheen gevestigd aan de Pastoor Petersstraat 3 te Eindhoven. De Hurks-vestigingen in ’s-Hertogenbosch en Almere zijn ondertussen gesloten. Klik hier voor onze adressen en nieuwe bedrijfsgegevens.

Deel deze pagina: